Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
22 Feb

Nurselin Mutfağı 22 Şubat 2016 Boşnak Mantısı Tarifi

Publié par Hdfilmdecom  - Catégories :  #tvprogram

Unu bir kaba koyup üzerine tuz ve suyu ekleyip sonrasında hamuru iyice yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru 2 bezeye ayırıp akşamdan sabaha kadar dinlendirin. İçi için; soğanı doğrayın. Üzerine kıymayı ekleyip karıştırın. Maydanozu da doğrayıp tuz ve karabiberle birlikte kıymaya ekleyip iyice yoğurun. Hamurları yağlamak için tereyağını eritip üzerine zeytinyağını ekleyin. Nurselin Mutfağı 22 Şubat 2016 Dinlenen hamurun tekini alıp her tarafını iyice yağlayın. Yağlandıktan sonra elinizle kenarlarından çekerek hamuru iyice büyütün. Büyüttüğünüz hamurun kenarlarına yaptığınız iç harcın yarısını dizin. Sonrasında kenarlarından alıp üzerini kapatın. Kapattıktan sonra, kenarlarından rulo gibi sararak tam ortada birleştirmeden bıçakla ortadan ikiye ayırın. Kalan kısımları da rulo gibi sararak ekleyin. Oluşan hamuru bıçakla 3 parmak kalınlığında kesin. Kestiğiniz parçaları baş parmağınızla kenarlarından içe doğru bastırarak bir ucunu diğer ucun içine sokun. Diğer bezeyi de aynı şekilde yaparak tepsiye dizin. Son olarak üzerini biraz yağlayıp fırına vererek 170 derecede pişirin.

Commenter cet article

À propos

reklamsız film sitesi